a.s.r. vastgoed vermogensbeheer
Winkels

Winkels

  • Ruim en afwisselend aanbod

  • In de belangrijkste Nederlandse winkelgebieden

  • High-street

  • Winkelcentra

  • Supermarkten


U wilt huren?

Onze account- en assetmanagers weten wat er in uw regio speelt. Ook weten zij wat voor u belangrijk is bij de keuze voor een winkelruimte. Tijdens een vrijblijvend gesprek helpen zij u graag om uw wensen in kaart te brengen. Zo kunt u samen tot een keuze komen die past bij uw behoeften en budget.

Maak een afspraak met een van onze account- en assetmanagers.

Aanbod winkelruimte

Bekijk een selectie van het winkelaanbod. 

Winkels

De winkelpanden die a.s.r. vastgoed vermogensbeheer verhuurt liggen in de belangrijkste Nederlandse winkelgebieden, vaak op A1-locaties.

Omdat wij op bijna alle locaties zelf het beheer doen, kunt u rekenen op korte lijnen en een persoonlijke benadering. Heeft u een storing? Of vragen over uw contract? Dan heeft u rechtstreeks contact met een van onze account- en assetmanagers. Dat is wel zo snel en prettig.

De winkelruimtes in ons verhuuraanbod voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn duurzaam, met aandacht voor beheer en onderhoud.

Wilt u huren?
Of u nu een kleine plek zoekt voor het vermarkten van uw ambacht of ruimte voor uw internationale winkelketen, samen met onze account- en assetmanagers komt u bij de ruimte die past bij uw behoeften.

Start uw zoektocht:

Over a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

Sinds het einde van de 19e eeuw investeert a.s.r. vastgoed vermogensbeheer namens haar opdrachtgevers in vastgoed. 

Wij zijn de grootste private eigenaar van landbouwgrond in Nederland en beheren vastgoedportefeuilles die zich kenmerken door goede verhuurbaarheid in verschillende economische omstandigheden. 
Lees meer

Nieuws winkels