a.s.r. vastgoed vermogensbeheer
Sectoren

Sectoren

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer voert het management van vastgoedportefeuilles voor institutionele beleggers. Wij kopen, verkopen, verhuren, onderhouden en herontwikkelen vastgoed.

Landelijk vastgoed

a.s.r. is de grootste private eigenaar van landbouwgrond in Nederland. 

Woningen

Onze woningportefeuille kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod middenklasse appartementen en eengezinswoningen in de Randstad.

Sectoren

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer voert het management van vastgoedportefeuilles voor institutionele beleggers. Wij kopen, verkopen, verhuren, onderhouden en herontwikkelen vastgoed. Wij investeren in winkels, woningen, kantoren en agrarische grond in Nederland. Kwalitatief hoogwaardig vastgoed. Dat onze beleggers stabiele rendementen biedt en bij de wensen van onze gebruikers past. Op korte en op lange termijn.

Onze portefeuille
Met ruim 1.000 winkels, circa 4.700 woningen en 23 kantoren zijn wij een van de grootste vastgoedbeleggers in Nederland. En met zo'n 33.500 hectare hebben wij ook de grootste particuliere (agrarische) grondportefeuille. 

Winkels
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer belegt voor institutionele beleggers in winkelvastgoed. Investeren in kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed staat daarbij voor ons centraal. De portefeuille bestaat uit hoogwaardig winkelvastgoed met jarenlange stabiele huuropbrengsten en gelijkmatige waardeontwikkeling. De winkels zijn gesitueerd in de belangrijkste Nederlandse winkelgebieden. 

Lees meer > 

Woningen
Wij beschikken over een ruim aanbod aan huurwoningen. Kenmerkend aan de woningportefeuille is dat het een gevarieerd aanbod middenklasse appartementen en eengezinswoningen in de Randstad biedt die zich goed laten verhuren in verschillende economische omstandigheden. Door strakke monitoring op onderhoud, verkoop en aankoop van woningen, levert de woningportefeuille steeds weer goede rendementen op.  

Lees meer >

Kantoren
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer belegt voor institutionele beleggers in kantoren, parkeerruimten en parkeergarages. Investeren in kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed staat daarbij voor ons centraal. En dat ziet u terug in ons huuraanbod. Onze kantoorruimten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, ook voor de toekomst. 

Lees meer >

Landelijk Vastgoed
Al meer dan 100 jaar beleggen wij in landelijk onroerend goed. Met een portefeuille van ruim 33.500 hectare grond is a.s.r. de grootste private grondeigenaar in Nederland. De grond wordt in de meeste gevallen gebruikt voor landbouwdoeleinden, daarnaast hebben wij ook landgoederen en golfterreinen in eigendom. Onze portefeuille landelijk vastgoed bevat landgoedgoederen, land- en tuinbouwgrond en grond voor vrijetijdsbesteding.

Lees meer >

Winkels

Voor institutionele beleggers belegt a.s.r. vastgoed vermogensbeheer in winkels op A1 locaties. 

Kantoren

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer belegt voor institutionele beleggers in kantoren, parkeerruimten en parkeergarages.

Contact

U kunt a.s.r. vastgoed vermogensbeheer bereiken via: T: +31 (0)30 257 2380

Postadres
Postbus 2008
3500 GA Utrecht
Bezoekadres
Archimedeslaan 10
3584 BA UtrechtWaarom a.s.r. vastgoed vermogensbeheer?

  • Ruim 125 jaar ervaring
  • Stabiele rendementen
  • Persoonlijke benadering
  • Duurzaam vastgoed
  • Actief beheer en onderhoud