a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

Managementteam

Graag stellen wij het managementteam van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer aan u voor.

Drs. Dick Gort

Drs. Dick Gort, MRE MRICS

Sinds 1 april 2007 is Dick Gort CEO bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Dick is tevens bestuurslid van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed (IVBN). Daarnaast is hij Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Vastgoeddata (StiVAD).
Drs. Henk-Dirk de Haan

Drs. Henk-Dirk de Haan, RA

Sinds oktober 2012 is Henk-Dirk de Haan werkzaam als CFRO bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. In deze functie is hij verantwoordelijk voor Finance & Risk Management binnen a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.
Drs. Edwin van de Woestijne

Drs. Edwin van de Woestijne

Sinds 1 oktober 2015 is Edwin van de Woestijne Fund Director van het ASR Dutch Prime Retail Fund en Managing Director Commercieel Vastgoed. Deze portefeuille bestaat uit de winkel-, kantoor- en parkeerbeleggingen met een gezamenlijke waarde van zo'n € 1,8 miljard.
Drs. Robbert van Dijk

Drs. Robbert van Dijk

Sinds november 2014 is Robbert van Dijk Managing Director van de business line Woningen en Fund Director van het ASR Dutch Core Residential Fund. In die functie is hij verantwoordelijk voor onze woningportefeuille met zo'n 4.700 woningen.
Dick van den Oever

Dick van den Oever

Sinds oktober 2016 is Dick van den Oever directeur Landelijk Vastgoed. Hij is verantwoordelijk voor de landelijke vastgoedportefeuille van a.s.r. Die bestaat uit zo'n 36.350 hectare verpachte en in erfpacht uitgegeven landbouwgronden en boerderijen en landgoederen en recreatieterreinen.