a.s.r. vastgoed vermogensbeheer
Over ons

Over ons

Wij investeren namens onze opdrachtgevers in winkels, woningen, kantoren en (agrarische) grond in Nederland. Kwalitatief hoogwaardig vastgoed dat onze beleggers stabiele rendementen biedt en bij de wensen van de gebruikers past.

Over a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

Het moederbedrijf a.s.r. , met bijna 300 jaar ervaring, is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Sinds het einde van de 19e eeuw investeert a.s.r. vastgoed vermogensbeheer namens haar opdrachtgevers in vastgoed en beheren wij beleggingen in agrarische grondwoningenwinkels en kantoren. Wij zijn de grootste private eigenaar van landbouwgrond in Nederland en beheren vastgoedportefeuilles die zich kenmerken door goede verhuurbaarheid in verschillende economische omstandigheden. In 2010 introduceerden we het ASR Dutch Prime Retail Fund en sindsdien bedienen wij ook grote institutionele beleggers die op zoek zijn naar stabiel rendement.

Wat wij doen

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer voert het management van vastgoedportefeuilles van institutionele beleggers. Wij kopen, verkopen, verhuren, onderhouden en herontwikkelen vastgoed. Wij investeren in winkels, woningen, kantoren en (agrarische) grond in Nederland. Kwalitatief hoogwaardig vastgoed dat onze beleggers stabiele rendementen biedt en bij de wensen van de gebruikers past.

Eeuwigheidswaarde voor beleggers, gebruikers én samenleving

Langetermijndenken zit in de genen van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en uit zich onder andere door zorgvuldig beheer, onderhoud en (her-)ontwikkeling van agrarisch grond en vastgoed. Wij kennen onze huurders en pachters en de staat van onderhoud van het vastgoed. Ons streven naar eeuwigheidswaarde heeft ook een maatschappelijke component: a.s.r. vastgoed vermogensbeheer voelt de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een vitale leef-, woon- en werkomgeving van mensen. Duurzaamheid is geen modewoord, maar de praktijk van meer dan 125 jaar beheren en investeren, midden in de samenleving. 

Een degelijk-maar-assertief bedrijf

Degelijkheid is voor a.s.r. vastgoed vermogensbeheer een vaste waarde die zich uit in langjarige relaties met huurders, retailers en pachters. Ook het team van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer wordt vaak getypeerd als deskundig en nuchter, maar ook alert op kansen in de markt.

Beleggen met eeuwigheidswaarde

Wij hebben de overtuiging dat kwaliteit zijn waarde behoudt: mensen zullen altijd behoefte blijven houden aan A-locaties om te wonen en te ondernemen. Tegelijkertijd geloven wij oprecht dat succes niet alleen zit in stenen, maar juist in mensen die ons vastgoed gebruiken. Al onze beslissingen toetsen wij aan deze overtuiging en dat noemen wij 'Beleggen met eeuwigheidswaarde'.

Onderdeel a.s.r.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is onderdeel van a.s.r., een van de grootste verzekeraars in Nederland. a.s.r. is beursgenoteerd. Op 10 juni 2016 is het eerste deel van de aandelen naar de beurs gebracht. De overheid blijft nog enige tijd aandeelhouder van a.s.r. en zal dat belang de komende jaren afbouwen.

Contact

U kunt a.s.r. vastgoed vermogensbeheer bereiken via: T: +31 (0)30 257 2380

Postadres
Postbus 2008
3500 GA Utrecht
Bezoekadres
Archimedeslaan 10
3584 BA UtrechtWaarom a.s.r. vastgoed vermogensbeheer?

  • Ruim 125 jaar ervaring
  • Stabiele rendementen
  • Persoonlijke benadering
  • Duurzaam vastgoed
  • Actief beheer en onderhoud