a.s.r. vastgoed vermogensbeheer
Over ons

Over ons

Al meer dan 125 jaar investeert a.s.r. vastgoed vermogensbeheer in vastgoed en beheert zij beleggingen in agrarische grond, woningen, winkels en kantoren voor institutionele investeerders. 

Over a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

Al meer dan 125 jaar investeert a.s.r. vastgoed vermogensbeheer in vastgoed en beheert zij beleggingen in agrarische grond, woningen, winkels en kantoren voor institutionele investeerders. We zijn onderdeel van a.s.r., één van de grootste beursgenoteerde verzekeraars in Nederland. We beheren vastgoedportefeuilles die zich kenmerken door goede verhuurbaarheid in verschillende economische omstandigheden. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer beheert namens a.s.r. de grootste private portefeuille landbouwgrond in Nederland.

De winkel-, woning en kantorenportefeuille is opengesteld voor institutionele beleggers, die op zoek zijn naar stabiele vermogensontwikkeling. Zij kunnen deelnemen in onze fondsen (ASR Dutch Prime Retail Fund, ASR Dutch Core Residential Fund, ASR Dutch Mobility Office Fund) of hun (inter)nationale vastgoed vermogensbeheer bij ons onderbrengen.


Gedreven door langetermijnsucces: "eeuwigheidswaarde voor beleggers, gebruikers én samenleving"
Langetermijndenken zit in onze genen. We willen een bedrijf zijn waar klanten en relaties op kunnen vertrouwen en een waardevol onderdeel zijn van de maatschappij. Onze langetermijnvisie vertaalt zich in zorgvuldige selectie, beheer en (her-)ontwikkeling van agrarisch grond en vastgoed. Ook hebben we een sterke kwaliteitsfocus: we geloven dat kwaliteit zijn waarde behoudt en investeren daarom continu in onderhoud, goede materialen en duurzaamheid van gebouwen en duurzaam grondgebruik. Duurzaamheid is voor ons geen modewoord, maar de praktijk van meer dan 125 jaar beheren en investeren, midden in de samenleving.

Expert in vastgoedvermogensbeheer
Als professionele vastgoedvermogensbeheerder doen we continu (internationaal) onderzoek naar gebruikerswensen, de populariteit van locaties en andere ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Op basis van deze kennis ontwikkelen we uitgesproken visies op onze winkel-, woning-, kantoren-, en landelijke vastgoedportefeuille. Ook zitten we dicht op ons vastgoed, kennen we veel van onze (professionele) huurders en hebben we intensief contact met internationale vermogensbeheerders en vastgoedfondsmanagers. Op die manier bewijzen we elke dag, met ons team en onze kennis, dat we expert in vastgoedvermogensbeheer zijn.

Onderdeel a.s.r.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is onderdeel van a.s.r., een van de grootste verzekeraars in Nederland. a.s.r. is beursgenoteerd. Op 10 juni 2016 is het eerste deel van de aandelen naar de beurs gebracht. De overheid blijft nog enige tijd aandeelhouder van a.s.r. en zal dat belang de komende jaren afbouwen.

Contact

U kunt a.s.r. vastgoed vermogensbeheer bereiken via: T: +31 (0)30 257 2380

Postadres
Postbus 2008
3500 GA Utrecht

Bezoekadres
Archimedeslaan 10
3584 BA UtrechtWaarom a.s.r. vastgoed vermogensbeheer?

  • Ruim 125 jaar ervaring
  • Stabiele rendementen
  • Persoonlijke benadering
  • Duurzaam vastgoed
  • Actief beheer en onderhoud