a.s.r. vastgoed vermogensbeheer
Kantoren

Kantoren

  • Betrouwbare verhuurder

  • Goede locaties

  • Kwalitatief goede kantoren

  • Actief beheer en onderhoud

U wilt huren?

Onze asset manager weet wat er in uw regio speelt. Ook weet hij wat belangrijk is bij de keuze voor een kantoorruimte. Tijdens een vrijblijvend gesprek helpt hij u graag om uw wensen in kaart te brengen. Zo kunt u samen tot een keuze komen die past bij uw behoeften en budget.

Maak een afspraak met onze asset manager Jur Niemeijer.

Aanbod kantoorruimte

Bekijk een kleine greep uit ons kantorenaanbod.

Kantoren

De kantoorruimten die a.s.r. vastgoed vermogensbeheer verhuurt zijn verspreid over de modernste panden van de Randstad. Voornamelijk in de vier grootste steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht) en altijd op locaties die met verschillende vervoersmiddelen goed bereikbaar zijn.

De kantoren in ons verhuuraanbod voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn duurzaam, met aandacht voor beheer en onderhoud.

Wilt u huren?
Of u nu een plek zoekt met verschillende overleg-, stilte- en multi-inzetbare ruimtes of graag een open kantoorverdieping wilt betrekken, samen met onze asset manager komt u bij de ruimte die past bij uw behoeften.

Start uw zoektocht:

 

Over a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

Sinds het einde van de 19e eeuw investeert a.s.r. vastgoed vermogensbeheer namens haar opdrachtgevers in vastgoed. 

Wij zijn de grootste private eigenaar van landbouwgrond in Nederland en beheren vastgoedportefeuilles die zich kenmerken door goede verhuurbaarheid in verschillende economische omstandigheden. 
Lees meer