a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

Landelijk vastgoed

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer vertegenwoordigt a.s.r. als eigenaar van grond en gebouwen in het landelijk gebied. Wij beleggen al meer dan 125 jaar in landelijk onroerend goed. Met een portefeuille van ongeveer 35.000 hectare grond is a.s.r. de grootste private eigenaar van landbouwgrond in Nederland. Ook hebben wij landgoederen en golfterreinen in eigendom.

Betrouwbare partner voor groene ondernemers
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer gelooft in een sterk en vitaal landelijk gebied. Een gebied waar de agrariër een goede boterham kan verdienen, maar waar ook ruimte is voor wonen, recreatie, waterbeheer en natuur. a.s.r. biedt agrarisch ondernemers, bedrijven, particulieren en overheden de grond die zij nodig hebben om hun plannen en ambities te realiseren. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is een betrouwbare en stabiele partner. Of het nu gaat om grondfinanciering, het overnemen of het leveren van grond; wij hanteren een persoonlijke en flexibele aanpak. Wij zijn nuchter, degelijk en bieden onderscheidende oplossingen, waarbij wij altijd bereid zijn om een stap verder te gaan.

Portefeuille Landelijk vastgoed
Voor a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is grond een solide langetermijnbelegging. Wij geven onze gronden langjarig in gebruik door middel van pacht en erfpacht. Onze portefeuille omvat drie categorieën: Land- en tuinbouw, landgoederen en recreatie.

Financieringsmogelijkheden voor grond
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer biedt ondernemers diverse financieringsmogelijkheden:

Agrarische Grondfinanciering

Agrarische Erfpachtfinanciering

Loopbaan Erfpacht

Pacht

Contactgegevens a.s.r. landelijk vastgoed

U kunt ons bereiken via:
T: 030-257 84 94
E: landelijkvastgoed@asr.nl

Postadres
Postbus 2007
3500 GA Utrecht
Bezoekadres
Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht
Portefeuille landelijk vastgoed

a.s.r. heeft een portefeuille van circa 35.500 hectare grond. Met name land- en tuinbouwgrond, maar ook landgoederen en golfterreinen.